Interesse?
Verkoop gestart
5 schitterende vrijstaande landhuizen te Zevenhuizen

Nieuwbouw project “La Serre”

ter hoogte van de Noordeinde 71b te Zevenhuizen

Nieuw te realiseren hoogwaardig afgewerkte vrijstaande landhuizen op grote percelen grond vanaf 1.086 m².  De architect heeft zich bij het ontwerp van dit huis echt uitgeleefd. Dit uit zich o.a. in de fraaie materiaal keuze, rieten kapconstructie en een uitgebalanceerde ruimtelijke beleving van alle vertrekken.

Deze woningen hebben een gebruiksoppervlakte van maar liefst 200 m2 en liggen aan de rand van de Tweemanspolder. Op de begane grond beschikt de woning over een fijne living van maar liefst 77 m² met een open keuken aan de voorzijde.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een heerlijke badkamerruimte voor bijvoorbeeld een combinatie van een doucheruimte, ligbad en een dubbele wastafel. Standaard is het toilet in een separate ruimte ingedeeld.

Op de tweede verdieping treft u een 4de slaapkamer aan en een flinke onbenoemde ruimte. Parkeren doet u voor de deur op eigen terrein.

Standaard wordt de woning opgeleverd met een berging. Een garage of aanbouw behoort tot de opties.

De 2 type landhuizen

Vrijstaand landhuis type A

Verkocht
Vrijstaand landhuis type B

Verkocht

Vrijstaand wonen in een schitterend landhuis midden in het groen 

De Omgeving

Een stuk historie van Zevenhuizen 
Op de oevervallen van de Rotte worden rond begin 12e eeuw de eerste sporen van de eerste Zevenhuizenaren gevonden ter hoogte van het Korenmolengat. Nadat het eerste huisje gebouwd was, volgden er al snel meer. En u raadt het al, een kleine woongemeenschap van 7 huizen ontstond waaraan de naam “Sevenhuysen” werd gegeven.

De dorpskern 
De oude dorpskern met de oorspronkelijke lintbebouwing biedt u een grote variatie aan winkels en restaurants. Dit jaar wordt tevens een nieuw gedeelte van het winkelgebied opgeleverd. Het dorpshuis “Swanla” fungeert als het culturele en sportieve centrum. 

De ligging 
Het Noordeinde ligt aan de rand van “de Tweemanspolder”. Deze polder werd in 1734 drooggemalen door de zgn. Molenviergang. Deze bestond uit vier molens en hebben bijna twee eeuwen het polderniveau op peil gehouden en zijn nog steeds de land markers van het recreatiegebied “de Rottemeren”. Door de aanleg van de N-219 is er een snelle verbinding met de A-12 en de A-20 ontstaan en zijn de steden Rotterdam, Gouda en Zoetermeer binnen enkele minuten bereikbaar. 

Recreatie 
Het recreatiegebied “de Rottemeren” met haar kenmerkende molens nodigt een ieder uit om lopend, per fiets of met de auto erop uit te trekken want in de directe omgeving zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig zoals: kanoverhuur, manege, zeer veel watersport mogelijkheden zoals huren van sloep, zeilboot, zwemmen, wandel- en fietsroutes, klimwand, mountainbike parcours, de golfbaan Hooge Rotterdamsche, het overdekte zwembad bij het recreatiepark de “Koornmolen”. En vergeet de internationale roeibaan Prins Willem Alexander niet.

Wil je meer weten over deze bijzondere landhuizen? 

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij B.V.

Dorpsstraat 111 b
2761 AN Zevenhuizen (ZH)

info@vdpanne.nl