Interesse?
Soesterburgh 
24 stoere stadsappartementen

Fijn wonen in soest

24 stoere stadsappartementen met eigen parkeergarage

Wat is het toch fijn wonen in Soest! Het prachtige lintdorp heeft tal van winkels en voorzieningen en ligt in een heerlijke groene omgeving. Lekker onthaasten, wandelen of sporten in de Soester duinen of de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Soest is ook nog eens heel goed bereikbaar met de auto of het OV. Het heeft maar liefst 3 NS-stations, een bus knooppunt en met de auto ben je binnen 20 minuten in Utrecht, Amersfoort of Hilversum.

 Aan de rand van de woonwijk ’t Hart transformeert Prosor een voormalig kantoorpand tot een schitterend appartementengebouw. Hierin worden 24 stoere appartementen gerealiseerd waarvan er 22 een buitenruimte hebben. 

Ook heeft iedere koper een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het gebouw. In deze parkeergarage komt ook een centrale fietsenberging. Je auto en fiets staan dus altijd veilig en droog.

Alle appartementen worden met hoogwaardige materialen afgebouwd en instap klaar opgeleverd met een complete badkamer, keuken en een separaat toilet. De algemene ruimten, zoals de hal en de gangen, worden ook volledig vernieuwd. Omdat we comfort en gemak belangrijk vinden, is er tevens een lift in het gebouw.

 Zie jij jezelf hier al wonen?

Interesse in dit project?

De eerste selectie is reeds gemaakt! Interesse in één van de appartementen die nog niet onder optie staan? Vul dan snel het inschrijfformulier in!

Verrips Makelaardij o.z

Burg. Grothestraat 51
3761 CL Soest
info@verrips.nl

inschrijfformulier

Aanhef
Dhr.
Mvr.
Fam.
Versturen